Το χαμόγελο του παιδιού

 

Ο Γιάννης Κότσιρας παρέα με μια υπέροχη ομάδα πέντε μουσικών ταξιδεύει φέτος το χειμώνα σε όλη την Ελλάδα και την Κύπρο!
Το «On the road» (στο δρόμο) είναι μια ιδιαίτερη μουσική παράσταση, διάρκειας δυο ωρών, με επιλογές από αγαπημένα τραγούδια της ευρύτερης ελληνικής δισκογραφίας αλλά και δικά του αγαπημένα γνωστά και «άγνωστα».
Πέντε σπουδαίοι μουσικοί, κυριολεκτικά συμπρωταγωνιστούν σε αυτή τη μουσική προσέγγιση, βάζοντας ο καθένας την ενορχηστρωτική του πρόταση, την προσωπική του δεξιοτεχνία αλλά και ικανοποιώντας την ανάγκη έκφρασης του, μέσα από την αυτοσχεδιαστική ελευθερία της παράστασης.
Ο Χρήστος Αλεξάκης στα πλήκτρα και στις «ανατρεπτικές» ενορχηστρώσεις, ο Βαγγέλης Μαχαίρας σε όλο το φάσμα των λαϊκών εγχόρδων από το λαούτο στον τζουρά και από το μπουζούκι στο μαντολίνο, ο Δημήτρης Μουτάφης στο μπάσο, στις κιθάρες ο Κώστας Μιχαλός και στα τύμπανα και τα κρουστά ο Γρηγόρης Συντρίδης. Την επιμέλεια ήχου έχει ο Άρης Κουντούρης και ο Λάμπρος Μπούνας και το σχεδιασμό των φώτων ο Γιώργος Τέλλος σταθεροί συνεργάτες του Γιάννη τα τελευταία 14 χρόνια και γνωστοί πια για το πολύ υψηλό επίπεδο αποτελέσματος.
Ιδιαίτερη έμφαση αυτή τη φορά έχει δοθεί στα τραγούδια που αναμετριούνται με τις δυσκολίες της καθημερινότητας αλλά και σε αυτά από τα οποία παίρνει κανείς την απαραίτητη χαρά και τη δύναμη να την αντιμετωπίσει. Σε μια τόσο δύσκολη εποχή για όλους η διαδραστική επικοινωνία και ιδιαίτερα μέσω της μουσικής, αναδεικνύεται ως διέξοδος αν όχι πραγματική ανάγκη.

Καλή διασκέδαση...


ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΟΤΣΙΡΑΣ
ΤΕΤΑΡΤΗ 4 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012
"ΜΕΓΑΡΟ ΜΟΥΣΙΚΗΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ"
ΚΟΜΟΤΗΝΗ


Τιμές εισόδου: 15,25 & 30 ευρώ
Ώρα έναρξης: 21.00

Προπώληση εισιτηρίων: 
1. Συνεδριακό και Πολιτιστικό Κέντρο Κομοτηνής (Σ.Π.Κ. ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ) Αγ. Βαρβάρας, Κομοτηνή Τηλ.: 2531034072 
2. Γραφεία Αναπτυξιακής Ροδόπης - Αναπτυξιακή Εταιρεία Ο.Τ.Α. (AN.PO. A.E) Ν. Πλαστήρα & Κ. Αντωνιάδη, Κομοτηνή Τηλ: 2531034071 
3. Δημοκρίτειο Βιβλιοχαρτοπωλείο Δημοκρίτου 7Α, Κομοτηνή Τηλ.:2531084040-1 
4. Βιβλιοπωλείο Ελευθερουδακης Αδριανουπόλεως 4Α Αλεξανδρούπολη τηλ.2551022908, 2551022808 
5. Βιβλιοπωλείο Δήμ. Πυργελή, Ξάνθη τηλ. 2541072363

 
Top