Το χαμόγελο του παιδιού

 

 O Βασίλης Παπακωνσταντίνου, με σχεδόν 4 δεκαετίες στην πρώτη γραμμή του τραγουδιού, έχει αναγνωριστεί ως ένας από τους σπουδαιότερους Έλληνες ερμηνευτές αλλά και από τους πιο χαρισματικούς performers, με εμφανίσεις, που ξεχωρίζουν για τον παλμό και τον ηλεκτρισμό τους.
 Πιο ώριμος και πιο «θυμωμένος» από ποτέ, έρχεται την Παρασκευή 26 Απριλίου στην μουσική σκηνή ΕΚΚΟ Live στις Σέρρες, για να πυροδοτήσει τη σκέψη και να δώσει φωνή στις πιο βαθιές ανησυχίες μας. 

 Βασικός πυρήνας των εμφανίσεων του τα τραγούδια που αγάπησε και αγαπήσαμε, τραγούδια που μας ταξίδεψαν, που δεν έχουν χαθεί στο χρόνο, και που χάρη στον δυναμισμό του Βασίλη Παπακωνσταντίνου συνθέτουν ένα απρόβλεπτο πρόγραμμα, γεμάτο ενέργεια.
 Δεν θα απουσιάσουν φυσικά και τραγούδια του πρόσφατου album «Αφετηρία», όπου νέοι συνθέτες ανέλαβαν να δώσουν μελωδίες σε στίχους του Οδυσσέα Ιωάννου μέσα από έναν πρωτότυπο διαγωνισμό στο internet για την ανάδειξη νέων δυνάμεων στο ελληνικό τραγούδι.
 Πιο επίκαιρος από ποτέ… βρίσκει την αλήθεια μέσα στα τραγούδια… ντύνει τις σκέψεις μας… δίνει ρυθμό στις ανησυχίες μας, ηλεκτρίζει τη διάθεση μας …

Αντρέας Αποστόλου – πιάνο
Φρόσω Στυλιανού - τραγούδι / φωνητικά
Βαγγέλης Πατεράκης - μπάσο
Στέφανος Δημητρίου – ντράμς
Γιάννης Αυγέρης - κιθάρα / φωνητικά
Meri Brozi - βιολί / τραγούδι
Γιάννης Δίπλας – επιμέλεια φώτων
Αλέκος Μπίτος – επιμέλεια ήχου

Ενορχήστρωση : Αντρέας Αποστόλου
Οργάνωση Παραγωγής : STRAY MUSIC


Ο Βασίλης Παπακωνταντίνου
στη μουσική σκηνή ΕΚΚΟ Live
στις Σέρρες
την Παρασκευή 26 Απριλίου 2103

Ωρα έναρξης: 22:30
Είσοδος : 12 €
Φοιτητικό: 10 €
Προπώληση εισιτηρίων: Καφέ "ΟΞΥΓΟΝΟ" (στον πεζόδρομο της Ν.Βότση)

Τηλ. κρατήσεων: 6944 160264
 

Μουσική σκηνή ΕΚΚΟ Live
Ελ. Βενιζέλου 30
, Σέρρες 

 
Top