Το χαμόγελο του παιδιού

 

Φύση, ηρεμία, δροσιά , χαλάρωση … Στις λέξεις που εδώ και χρόνια είναι ταυτισμένες με τα Λουτρά Πόζαρ έρχονται να προστεθούν κι άλλες… Μουσική, στίχοι, διασκέδαση, χρώματα, γέλιο! Το δεύτερο Φεστιβάλ Πόζαρ είναι και φέτος γεγονός! Στο κέντρο του καλοκαιριού, μια διαφορετική πρόταση για όσους ξέρουν.. ότι διακοπές δεν είναι μόνο παραλία! Μέσα στη καρδιά του βουνού, εκεί που τα παγωμένα νερά του Καιμακτσαλαν σμίγουν με τα θερμά ιαματικά, αναβλύζουν μουσικές από έναν μαγευτικό συναυλιακό χώρο. Στις 20 Ιουλίου το μεγάλο party ξεκινά…


"2ο Φεστιβάλ Πόζαρ"
20 & 21 Ιουλίου 2013
Λουτρά Πόζαρ ~ Λουτράκι Πέλλας

Διοργάνωση : 
Σύλλογος Νέων Λουτρακίου

Πρόγραμμα:


ΣΑΒΒΑΤΟ 20 ΙΟΥΛΙΟΥ 2013


Με Φίλιππο Πλιάτσικά και Νίκο Πορτοκάλογλου. Δύο συν-άδελφοι συν-θέτες συν-εργάζονται! Θα υπάρξει αληθινή συν-άντηση, συν-αίνεση, συν-τονισμός, συν-κίνηση; Θα δείξει σύν-τομα…
Την ίδια μέρα εκρηκτική παρουσία με τους: Μύρωνα Στρατή & Ησαϊα Ματιάμπα! Ο Μύρωνας και ο Ησαΐας, ο καθένας με την δική του ξεχωριστή προσωπικότητα αλλά και οι δύο μαζί, ανακαλύπτουν τις κοινές μουσικές τους αγάπες και ετοιμάζουν ένα κεφάτο, εξαντλητικό, νεανικό πρόγραμμα για όλες τις ηλικίες.


ΚΥΡΙΑΚΗ 21 ΙΟΥΛΙΟΥ 2013


Για πρώτη φορά οι Locomondo είναι μαζί μας με τον καινούργιο τους δίσκο Οδύσσεια. Η μεγάλη μουσική παρέα του ρέγγε, σκα και λάτιν ρυθμού έχει κερδίσει-πλέον- τις καρδιές όλων –μικρών και μεγάλων – εδώ και χρόνια παντού στην Ελλάδα και στο εξωτερικό! Με τα τραγούδια τους, την ενέργεια και την ζωντάνια που εκπέμπουν, οι Locomondo μετατρέπουν την κάθε συναυλία τους σε ένα ατελείωτο πάρτυ, όπου τον πρώτο λόγο έχει η μουσική και ο χορός. Κόσμος και συγκρότημα γίνονται ένα, θίγοντας παράλληλα τα κακώς κείμενα με τον γνωστό τους τρόπο.

Party χωρίς BaiLDsa δεν γίνεται… Η νύχτα παίρνει Balkan, gypsy και ska διάθεση! Το group απ τη Θεσσαλονίκη με τους fans σε όλα τα Βαλκάνια εμφανίζεται με μανία σε φεστιβάλ, μουσικές σκηνές, μπαρ, στέκια, δρόμους με περίσσια ενέργεια και δύναμη, δίχως δόντια.


Εισιτήρια:
2ήμερο προπώληση – 20 €
Σάββατο 20/07 – 12€ προπώληση , 15 € γενική είσοδος
Κυριακή 21/07 - 12€ προπώληση , 15 € γενική είσοδος
(Είσοδος εώς 12 ετών και άνω των 80 ΔΩΡΕΑΝ)

Προπώληση εισιτηρίων:
Μπείτε στο site www.loutrapozar.gr και στη καρτέλα «ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ», συμπληρώστε τα στοιχεία σας, και επιλέξτε στο πεδίο «ΘΕΜΑ» - «ΚΡΑΤΗΣΗ ΕΙΣΗΡΙΩΝ». Γράψτε μας το τηλέφωνο σας και πόσα εισιτήρια επιθυμείτε (max 3) και επωφεληθείτε από την ειδική τιμή των 20€ και για τις δυο μέρες. -Θα λάβετε εντός των ημερών e-mail επιβεβαίωσης της κράτησης. 
ΠΡΟΣΟΧΗ: Δεν υπάρχει υποχρέωση για την τελική παραλαβή και καμία οικονομική συναλλαγή μέσω INTERNET

Δημοσίευση σχολίου Blogger

 
Top